onsdag 11. mai 2011

Partiprogram om helse- og miljøoppretting

Fremstøt 140. Brev til landsstyret i Høyre sendt 1. mai 2002.

I anledning hyggelig innbydelse til å overvære landsmøtet 3 - 5 ds. som tilhørere - undres vi på om det der blir noen debatt om, eller skal vedtas noen program- endringer/forbedringer i Høyres fremtidige strategi i helse- miljøsammenheng ?

Skal Høyre virkelig bli vårt store ansvarlige folkeparti, må også programmet inneholde noe mere fremtidsrettet og helhetlig opprettende enn vi kan se i det nåværende. Vi finner intet nevneverdig herom i dagens program.

I håp om forståelse og en programfestet beslutning om fremtidig satsing her - som statsråd Børge Brende - ut fra egen forståelse - viser så fremragende på sine felter, men som også klart må fremgå helhetlig i partiprogrammet - oversendes vedlagt et eksemplar av vår freidige utfordring til samarbeidsregjeringen av dags dato til landstyrets og helst også møtedeltagernes orientering.

Skal Høyre kunne tøyle Frp (uten noe her i sitt program) og fremstormende SV (med litt forståelse) og kanskje selv alene en gang komme i regjeringsposisjon noe varig, må det synes ansvar også her. Eller må vi bare vente til vi også får et miljøparti med innflytelse - som nå i EU og særlig sterkt i Tyskland!?

I vårt sekretariat er vi fremdeles trofaste Høyrevelgere. Men har vi ingen lyst til å være tilhørere denne gang uten å få et lite forhånds ymt om få høre om noe Høyreengasjement i det vi tar opp av forsømmelser og unnlatelser i vårt lange brev. Som et ansvarlig folkeparti må der vises ansvar på alle områder! Noe trolig mange, også høyremedlemmer, forventer idag!

Med alle gode ønsker for et godt landsmøte også denne gang!

Beste hilsen Bios Stiftelse

Lucas Fredrik Lütken daglig leder

Vedlegg: "Helse- og miljøinnsats - i verdens rikeste utenforland” Se fremstøt 141.