mandag 9. mai 2011

Vervebrev for Fellesrådet for Helse Helhet og Miljø

Fremstøt 70. Vervebrev for medlemskap i Fellesrådet for Helse Helhet og Miljø.
Sendt en gang i 1988.


Medlemskap i Fellesrådet for Helse Helhet og Miljø

Fellesrådet for Helse Helhet og Miljø ble etablert 25.1. 1986 - med oppslutning av et 30 talls ulike organisasjoner/foreninger/virksomheter innen helse - miljø - naturvern - økologisk/biologisk jordbruk - økologisk økonomi - naturmedisin/helhetsbehandling bl.a.

Efter en tids forberedelse i arbeidsutvalg, grupper og årlige rådsmøter bl.a. går Fellesrådet nå inn for å samle alle interesserte organisasjoner/foreninger/virksomheter i hele landet til felles innsats for en helhetlig forebyggende helse- og miljøpolitikk - slik det fremgår av våre vedtekter og mere utførlig er kommet til uttrykk i vår nye presentasjonsbrosjyre som følger vedlagt til nærmere orientering.

Med de mange skremmende varsler om ødeleggelse, nedbrytning og forgiftning av vårt livsgrunnlag vi har opplevet i den senere tid, og som stadig bare tiltar i omfang, trenges nå i høy grad en kraftig pådriverorganisasjon - både for bevisstgjøring og for å sette fart i vårt samfunn og i våre myndigheter til oppretting og forebyggende innsats på alle felter. En innsats vi nålevende plikter å gjøre på en skikkelig måte over for våre efterkommere - både lokalt og globalt. Brundtlandkommisjonens raport forplikter til innsats her - ikke minst i vårt eget land!

Vi oppfordrer således med dette Deres organisasjon/forening/virksomhet til å bli med å bygge opp og støtte en slik sterk, ansvarlig og handlekraftig fellesorganisasjon - med maksimal ekspertise på alle felter - for å kunne påvirke/influere maksimalt.

I et eget vedlegg til presentasjonsbrosjyren finnes de nødvendige opplysninger om medlemskap, formål, kontingentsatser, støttemedlemskap for firmaer / enkeltpersoner, arbeidsutvalg/styre samt kontakt- og resurspersoner. For nærmere informasjon står styremedlemmene, sekretær og de spesielle kontaktpesoner til Deres disposisjon. Om ønskes er De også hjertelig velkommen (gjerne to representanter) til vårt styremøte en gang for gjensidig orientering.

Vi hører i alle fall gjerne fra Dem.

Med vennlig hilsen
Fellesrådet for Helse Helhet og Miljø

Kjell Åbyholm       Fredrik Lütken
leder                      sekretær